GEXAT SMOELENBOEK PAGINA 1
Annemieke (Smiekie)
   
Geboortedatum: 21/01/1983
Woonplaats: Kokkerhout
Beroep: Groepsbegeleidster bij de Honingraat
Gexatter sinds: 1999
Functies: Huisjesregelateur & aanmeldster optochten en festiviteiten
Smiekie is een van onze grootste lolbroeken en staat bekend om haar fameuze one-liners. Op haar alt-sax speelt ze de sterren van de hemel bij de Jeanne d'Arc in Noordwijkerhout. Regelt tegenwoordig jaarlijks de nieuwe residentie van Gexat, bestaande uit 2 vakantiehuisjes in Noordwijkerhout. Ook is Smiekie erg bedreven als tekst-schrijfster voor de Liedfestivals. De winnende tekst van 2007 was dan ook van haar hand.
Jacqueline (Sjaakie)
terug
Geboortedatum: 24/07/1986
Woonplaats: Kokkerhout
Beroep: Studente Pabo
Gexatter sinds: 2002
Functies: Penningmeester

Sjaakie is de drijvende kracht achter de financiën van Gexat. Ze neemt deze klus zo serieus dat er tijdens het carnaval van 2007, wat echt niet zuinig is gevierd, zelfs een positief saldo over bleef. Verder is ze een vrolijke & pittige tante en is niet op haar mondje gevallen. Dat komt haar goed van pas in haar opleiding tot juffrouw. Tijdens het carnaval van 2007 goed voor een stunt met "de Steek van Frits", wat haar op de slotavond een plek op het podium opleverde in Kaninefaatenkostuum. Ohja, Jacqueline is de tweelingzus van Jeanette.

Sander (Goofy)
terug
Geboortedatum: 08/08/1975
Woonplaats: Noortuk
Beroep: Systeem Analyst
Gexatter sinds: 2001
Functies: WebMaster
Sander had een aangeboren hekel aan carnaval. Inderdaad: had. Sinds hij verkering kreeg met Anoek moest hij er wel aan geloven. Na een aantal jaren is hij enthousiaster dan menig Kokkerhouter en feest hij volop mee. Sander is bandleider en trompetist van de Noordwijkse evenementenband 't is Keun en schrijft zo af en toe ook zelf muziek. Zo schreef hij ook de muziek waarmee de instrumentalisten van Gexat het winnende lied van het liedfestival 2007 begeleidden.
Arjan
terug
Geboortedatum: 03/09/1972
Woonplaats: Kokkerhout
Beroep: ondernemer
Gexatter sinds: 1996
Functies: oud-residentiehouder

Arjan was er van meet af aan bij. Een van de meest enthousiaste vierders binnen de groep. Hij heeft jarenlang zijn huis als residentie ter beschikking gesteld tijdens de carnaval. Is getrouwd met Anouschka. Ook is hij beroemd (en berucht) om zijn zangkwaliteiten, met name op het gebied van volume :-)

Jeanette
terug
Geboortedatum: 24/07/1986
Woonplaats: Kokkerhout
Beroep: Management Assistente
Gexatter sinds: 2002
Functies: Secretaris
Jeanette is het tweelingzusje van Sjaakie. Ook Jeanette geeft op een prima manier invulling aan haar taak als Secretaris van Gexat. Haar ervaring als Management Assistente komt daarbij goed van pas. Jeanette is altijd goed gemutst (zie foto ;-)) en slaat geen feestje over. Tijdens het carnaval van 2007 ging Jeanette vol overgave op kratjesjacht nadat ons geliefde Gexat kratje was gestolen.
Maarten (Buzzer)
terug
Geboortedatum: 14/10/1982
Woonplaats: Noortuk
Beroep: Applicatie Engineer
Gexatter sinds: 2004
Functies: Hoofd Bouwcommissie
Maarten, beter bekend als Buzzer, is in contact gekomen met Gexat en het Kokkerhoutse carnaval via twee andere Noordwijkse leden. Anoek & Sander spelen namelijk ook al jaren in Evenementenband 't is Keun waarin Maarten trombone speelt. Tijdens de voorbereidingen voor de optocht van 2007 heeft hij zich gemanifesteerd als uitstekend bouwmeester. Vandaar dat hij maar meteen tot Hoofd Bouwcommissie is gebombardeerd.
Rianne
terug
Geboortedatum: 08/12/1987
Woonplaats: Kokkerhout
Beroep: Student toerisme en hospitality met bijbaantjes bij de Schelft, Edah én Disseldorp
Gexatter sinds: 2002
Rianne is verzot op carnaval. Ze is een tijd lid geweest van de dansmariekes van de Kaninefaaten. Ook ging zij al een jaar lang als Jeugdprinses "Murene" door het leven. Ook haar zusjes Michelle en Eline en broertje Ramon zijn vaak op carnavalsfeesten te vinden.
Anoek (Noekie)
terug
Geboortedatum: 10/02/1981
Woonplaats: Noortuk
Beroep: Ergotherapeut
Gexatter sinds: 1996
Functies: Voorzitter
Anoek heeft het carnavallen met de paplepel ingegoten gekregen. Haar ouders stelden namelijk jarenlang hun huis in Noordwijk beschikbaar als residentie tijdens de carnaval. Zo serieus als ze is in haar werk, zo hard feest ze erop los als er iets te vieren valt. Ook speelt Anoek al jarenlang Alt-Sax in de Noordwijkse evenementenband 't is Keun.
Michael (Wijers)
terug
Geboortedatum: ??/??/????
Woonplaats: Hillegom
Beroep:
Gexatter sinds: 1996
Functies: Vaandeldrager
Michael, Gexatter van het eerste uur, onze rots in de branding. Altijd goed herkenbaar tijdens carnaval aan de staf in zijn hand met ons vaandel eraan. Wanneer er gebrek is aan een zanger voor "Een lekker biertje" pakt hij zonder schroom de microfoon. De Kaninefaaten proberen Michael al jarenlang tot Noordwijkerhouter te bekeren.