GEXAT SMOELENBOEK PAGINA 2
Anouschka
   
Geboortedatum: 05/03/1980
Woonplaats: Kokkerhout
Beroep: mamma care verpleegkundige
Gexatter sinds: 2004
Anouschka is de vrouw van Arjan. Zij hield haar hart vast het eerste carnaval, want er gingen nogal wat verhalen in de rondte. Gelukkig is het haar niet tegen gevallen en feest ook zij vrolijk mee. Gedurende de jaren dat de residentie nog bij Arjan & Anouschka was is zij een uitstekende gastvrouw gebleken.
Jeroen
terug
Geboortedatum: 11/06/1982
Woonplaats: Alphen a/d Rijn
Beroep: Account Manager
Gexatter sinds: 2003
Jeroen is een vriend van Martijn en het broertje van Lenneke. Hij is ook door hun meegesleurd naar zijn eerste carnaval en had het idee dat hij er niets aan zou vinden. Tegenwoordig legt hij regelmatig uit aan mensen wat een gezellige groep we hebben en dat we ècht niet zoveel drinken. Met zijn droge humor en soms idiote akties (honing bij pinda's, da's goed voor je keel!) krijgt hij menigeen aan het lachen. Bijna had hij het gepresteerd om onze voorzittershamer kwijt te raken, in een la met bestek notabene...
Esther
terug
Geboortedatum: ??/??/????
Woonplaats: Hillegom
Beroep: Onderwijzeres speciaal basisonderwijs
Gexatter sinds: 2002
Esther is de vriendin van Michael, zij feest al heel wat jaartjes mee. De eerste jaren was ook haar zusje van de partij, maar die heeft het inmiddels voor gezien gehouden. Esther gaat vast en zeker nog heel wat jaartjes mee :-)
Lenneke
terug
Geboortedatum: 20/05/1979
Woonplaats: Alphen a/d Rijn
Beroep: Apothekersassistente
Gexatter sinds: 2002
Lenneke is wat je zou kunnen noemen 'aan komen waaien' en vervolgens blijven plakken (en gelukkig maar). Ze is een echte spring-in-het-veld en daarom een welkome aanvulling op de groep. Ze is dol op gezonde sapjes en gaat dan ook niet richting residentie zonder haar blender in te pakken. In het verleden nam ze ook haar brood-bak machine mee, maar dit leverde in plaats van broden meer oliebol-achtige creaties op ;-)
Rob
terug
Geboortedatum: 18/01/1973
Woonplaats: Deventer
Beroep: Bouwplantoetser
Gexatter sinds: 1996
Rob vierde al voor het ontstaan van Gexat carnaval. In die tijd bleven al enkele vrienden van hem slapen in Noordwijk en gingen ze gezamelijk de feesten af. Zelfs na zijn verhuizing naar Deventer (of all places) is hij het carnaval & Gexat trouw gebleven.
Eesjen
terug
Geboortedatum: 14/10/1972
Woonplaats: Deventer
Beroep: Logopedist
Gexatter sinds: 2003
Eesjen is getrouwd met Rob. Eesjen komt uit het verre Oosten (lees Zutphen), niet bepaald een regio waar flink gecarnavald wordt. Toch kan zij het feest wel degelijk waarderen en is er ieder jaar minstens 2 dagen bij.
Loek
terug
Geboortedatum: 11/03/1945
Woonplaats: Noortuk
Beroep: gepensioneerd
Gexatter sinds: 1996
Functies: Vaandelmaker
Loek is de drukste van het gezelschap, totdat je hem een boekje geeft ;-) Dan hoor je 'm voorlopig even niet meer. Maar aangezien er geen boeken voorradig zijn tijdens de vele feesten zit er weinig anders voor hem op dan er flink op los te dansen. Loek is onze vaandel specialist. Eens heeft hij het zo beroemde grote vaandel gemaakt. Tijdens de voorbereidingen voor 2007 maakte hij nog eens een midi-vaandel (voor in v.d. Geest) en ruim 25 mini-vaandeltjes om ons jubileum extra op te sieren.
Annemarie
terug
Geboortedatum: 12/07/1948
Woonplaats: Noortuk
Beroep: Vrijwilligster
Gexatter sinds: 1996
Functies: Oud-Residentiehoudster
Annemarie heeft het carnavallen met de paplepel ingegoten gekregen. Zij vond het daarom geen probleem dat zoon Rob de nodige vrienden over de vloer haalde tijdens de carnaval. Dit werden er met het jaar meer (tot wel 15 personen), maar dat deerde Annemarie niets. Zij is jarenlang een uitstekende gastvrouw gebleken.