GEXAT SMOELENBOEK PAGINA 3
Maarten
   
Geboortedatum: 02/08/1996
Woonplaats: Kattuk
Beroep: Student
Gexatter sinds: 2006
Functies: Hofmuzikant & Vice-Vaandeldrager
Maarten hield helemaal niet van carnaval. Gelukkig is dat helemaal over en wil hij nu (al) naar alle feesten. Helaas moet ie nog wat jaartjes wachten voordat ie ook de avonden mee kan, maar hij verheugt zich er nu al op. Tijdens het liedfestival 2007 was Maarten te bewonderen op zijn trompet. Hij speelt al enkele jaren trompet bij DVS, niet het minste orkest. Dat belooft nog wat voor de toekomst!
Mirjam
terug
Geboortedatum: 22/05/1969
Woonplaats: Kattuk
Beroep: Administratief medewerker & studente
Gexatter sinds: 1998
Functies: Couturier
Mirjam is de trotse moeder van Maarten en is getrouwd met Arjan (Pompidom). Toen zij het idee voor de optocht van 2007 hoorde is ze samen met Arjan direct aan de slag gegaan om een heus Tweety kostuum te maken. Dat dat uitstekend is gelukt bewijzen de foto's, tweety was een doorslaand succes. Naast haar werk als administratief medewerkster is Mirjam onlangs nog aan een heuse studie begonnen. Maar tijdens de carnavalsfeesten is ze een stuk minder serieus ;-)
Arjan (Pompidom)
terug
Geboortedatum: 20/08/1969
Woonplaats: Kattuk
Beroep: Ondernemer
Gexatter sinds: 1998
Functies: Sponsorwerving & bouwcommissie
Arjan is een echte Kattukker. Maar dat zelfs Kattukkers (no offense) kunnen carnavallen bewijst hij ;-). Hij heeft bijna iedere vergadering ter voorbereiding van het jubileumseizoen bijgewoond en was een van de vaste krachten tijdens de bouw voor de optocht. Dat terwijl hij zelf niet eens de optocht mee zou lopen i.v.m. zijn werkzaamheden in de bloemen. Gelukkig houden die zich 's avonds koest waardoor hij alle feestjes in ieder geval bij kan wonen.
André
terug
Geboortedatum: 12/03/1979
Woonplaats: Leiderdorp
Beroep: Reclamebureau
Gexatter sinds: 2004
André is ook al een van die leden die eigenlijk niet van carnaval houd. Toch is ie de klos, want zijn vriendin Mariëlla kan niet zonder de carnaval. Even doorzetten dus André, als je eenmaal bezig bent gaat het als vanzelf :-) Regelmatig wordt André aangezien voor Rafaël v.d. Vaart. Hier maakt hij natuurlijk geen misbruik van, hij zegt gewoon eerlijk dat hij zijn tweelingbroer is, hetgeen af en toe hillarische momenten oplevert.
Mariëlla
terug
Geboortedatum: 07/04/1981
Woonplaats: Leiderdorp
Beroep: Reisadviseuse
Gexatter sinds: 1997
Mariëlla is de oudste van 4 feestende zusters. Mariëlla, Annemieke, Jacqueline & Jeanette zijn namelijk zussen van elkaar. Zij heeft dus duidelijk haar zusjes aangestoken. Helaas kan ze vanwege drukke werkzaamheden en koopavonden niet alle aktiviteiten bijwonen, maar als het er ècht op aankomt is ze van de partij.
Martijn (Tinus)
terug
Geboortedatum: ??/??/????
Woonplaats: Alphen a/d Rijn
Beroep: Verkoper in de pipettelarij
Gexatter sinds: 1996
Functies: Dirigent
Martijn mag dan klein zijn maar als hij ergens is, is hij erg aanwezig. Als er eventjes niets gebeurt begint er bij hem iets te kriebelen en te broeien. Voor je het weet heeft ie een stunt verzonnen, en het is maar helemaal de vraag of die goed afloopt. Meestal zijn ze goed voor veel humor en gelach, maar hij wil ook nog wel s wat breken. Voor je het weet is ie echter weer op de been en van de partij. Een echte doorzetter dus!
Ramon
terug
Geboortedatum: 04/10/1996
Woonplaats: Kokkerhout
Beroep: Student
Gexatter sinds: 2006
Functies: Hofmuzikant & Vice-Vaandeldrager
Ramon is onze jongste kanjer. Tijdens het carnavalsliedfestival 2007 was hij een van de muzikanten die de zangers begeleidden. Ramon speelt namelijk ook trompet, net als Maarten & Sander. Naast muziek maken vind hij het ook geweldig om met het vaandel te lopen, en da's heus niet gemakkelijk. Na een rondje of 2 door de Schelft begint zo'n ding echt zwaar te worden. Heeft Ramon helemaal geen last van! :-)